KLANTENSERVICE MA - VR 09:00-17:00    +31 (0) 40 2405828

Maak kennis met ScaleMasters

 

Ze kenden elkaar al langer, Henk van der Muil (voormalig Lion Toys) en Raymond van der Weijden (voormalig Diamondlabel Modelcars & Dakarmodels.com), maar samenwerken deden ze tot op heden nog niet. Daar is nu verandering in gekomen. Diverse gesprekken over de vele mogelijkheden die nog openliggen op de markt van miniaturen leidden per 15 maart 2018 tot de oprichting van hun nieuwe bedrijf; ScaleMasters.

“ScaleMasters is een bedrijf dat uniek is in zijn soort” vertellen Henk en Raymond met passie. “We springen in dat welbekende ‘gat in de markt’ door onze miniaturen met eigen productiefaciliteiten te produceren. Daardoor kunnen wij al onze modellen – en denk daarbij aan onder andere trucks, auto’s en legervoertuigen, maar ook aan zwaar transport, kranen, (bouw)machines en containers – middels de laatste technieken, waarmee wij ver vooruitlopen op onze concurrenten, in kleine betaalbare oplages vervaardigen. Door onze korte lijnen bieden we daarnaast nog een snelle levertijd, wat voor onze klant een echte win-win situatie betekent. Ook werken we samen met alle fabrikanten van bekende merken, waardoor onze miniaturen onder licentie kunnen worden geproduceerd. En last but not least kan onze klant, afhankelijk van de aantallen, kiezen tussen zowel resin (kunsthars) als die-cast (metaal) als materiaal waarvan het product vervaardigd wordt. Kortom, er is bij ons heel veel mogelijk en onze klant krijgt altijd snel een betaalbaar en zeer gedetailleerd product geleverd.”

Binnen ScaleMasters hebben Henk en Raymond de taken naar eigen kunnen goed verdeeld. Zo zal Henk zich toeleggen op de ontwikkeling en productie van de nieuwe miniaturen, waarin hij al ruim 30 jaar ervaring heeft, terwijl Raymond zich, met zijn jarenlange expertise, focust op sales en marketing. Een gouden duo met een gouden toekomst in miniatuurland. Wilt u meer informatie over ScaleMasters of wilt u een offerte aanvragen, kijk dan op de website www.ScaleMasters.nl of mail naar sales@scalemasters.nl

ScaleMasters

Dragonder 28 G
5555 XZ  Valkenswaard, NL

Telefoon:       +31 (0) 40 – 2405828
KvK:                71144218

Informatie

Webshop
Zakelijk
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Volg ons online!