KLANTENSERVICE MA - VR 09:00-17:00    +31 (0) 40 2405828

Werkwijze

Productie
Al onze miniaturen worden met onze eigen productiefaciliteiten geproduceerd.
Of het nu gaat om grote of kleinere aantallen, wij kunnen het snel en betaalbaar voor je produceren. Ook werken we samen met fabrikanten van bekende merken. Hierdoor kunnen onze miniaturen onder licentie worden geproduceerd. We hanteren korte lijnen. Met jou en met onze partners. Dus heb je een specifieke wens in een kleinere oplage? Dan gaan we dat gewoon regelen.

Van order tot miniatuur
Het productieproces bestaat uit de volgende stappen:
1. Na het tekenen van de orderbevestiging komen wij zelf foto’s maken en het voertuig en/of het voorwerp inmeten mits er geen 3D tekeningen beschikbaar zijn. Wanneer we alle data compleet hebben, sturen we dit door naar de fabriek.
2. De fabriek gaat aan de slag met het maken van een 3D-tekening. Na akkoord wordt deze tekening door een 3D-printer geprint tot een model. Het 3D-model wordt met de hand bewerkt en na jouw goedkeuring worden de mallen gemaakt. In deze mallen worden alle onderdelen handmatig gegoten.
3. Wanneer alle onderdelen gegoten zijn, wordt alles in de juiste kleuren gespoten, geassembleerd en verpakt. Jouw order is klaar!

Partners van ScaleMasters
We werken samen met de volgende partners. 

ScaleMasters

Dragonder 28 G
5555 XZ  Valkenswaard, NL

Telefoon:       +31 (0) 40 – 2405828
KvK:                71144218

Volg ons online!